trnd ile 1000 kişi Garnier 3'ü 1 Arada'yı ücretsiz deniyor...

Aslında trnd sinir bozucu reklamların sonu demek. Çünkü trnd, iyi ürünleri ve hizmetleri bambaşka ve yeni bir yolla daha tanınır kılar: trnd üyeleri trnd projelerine başvurarak ürünlerin ve hizmetlerin pazarlamasında aktif rol alırlar. trnd projeleri her türlü ürün ve hizmeti kapsar. Örneğin yeni çıkan bir sakız, güzellik ve bakım ürünleri, otomobiller, içecekler, ev eşyaları, cep telefonları veya seyahat paketleri.

small01_fullBurada her şey gönüllü, ücretsiz ve çok eğlenceli.

trnd üyeleri bir projeye başvurup seçildiklerinde ürünlerle ilgili kimsenin bilmediği özel bilgilere sahip olurlar ve ürünleri evlerinde istedikleri gibi adamakıllı denerler. Ürünü gerçekten beğendiklerinde de eşlerine dostlarına ondan bahsederler. Bu sayede de ürünleri daha tanınır hâle getirirler. Yani her şey sinir bozucu reklamlar olmadan, bildiğimiz sohbet yoluyla olup biter.
trnd üyelerinin avantajları
trnd üyesi bir tüketici olarak bu işin erbabı aslında sadece sensin. Yeni çıkan ürünlerden en havalı trendlerden ilk senin haberin olacak. Yeni çıkan ürünleri deneyip düşüncelerini üretici firmalara ve ürün geliştiricilere ileterek değiştirebileceksin. Hatta bazen daha piyasaya çıkmamış ürünleri deneme şansın olacak. Arkadaşlarına en havalı trendlerden bahsedip en sevdiğin ürünleri daha popüler hâle getirebileceksin.

Garnier Saf & Temiz 3’ü 1 Arada.

trnd’nin Türkiye’deki ilk projesinde “Garnier Saf & Temiz 3’ü 1 Arada” ile cildimize pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Sen de hiçbir ücret ödemeden Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada'yı denemek istiyorsan hemen buradan trndci olabilir ve ürün paketine ulaşabilirsin.
Bu proje sayesinde Türkiye’den 1.000 trndci ile birlikte “Garnier Saf & Temiz 3’ü 1 Arada”yı deniyor ve yakınlarımızla paylaşıyoruz.

Üye olmak ve ayrıntılı bilgi almak için : http://bit.ly/trnd-tr

0 Response to "trnd ile 1000 kişi Garnier 3'ü 1 Arada'yı ücretsiz deniyor..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme