Saatiniyarat.com Kampanyama Beklerim...


     Zamanımızın en yeni trendi kişiye özel tasarımları artık kendi kol saatlerimizde, hatta çalar saatlerimizde bile görmek mümkün! Nasıl mı? Tabiki saatiniyarat.com sayesinde...

     SaatiniYarat bir kol saatine, bakışınızı değiştiren bir markadır. Üyelerine istediği yerden, istediği zaman saniyeler içinde dilediği fotoğraf ile saatini hazırlayabilme imkanı sağlıyor. Klasik saatleri hemen hemen her gün kullanıyoruz. Bir mağazaya girer, zevkimize uygun bir model beğenir ve satın alırız. Peki içinde kendi fotoğrafınız olan bir saatiniz olsun istemez miydiniz? Ya da bir hediye olarak sevdiklerinizle bunu paylaşmak? SaatiniYarat.com size kendi saatinizi tasarlama seçeneği sunuyor. Üstelik bunu internet üzerinden dakikalar içierisinde yapabiliryorsunuz.


Kendi Saatini Kendin Tasarla

Dakikalar içinde kendi saatini kendin tasarla. Saat tasarım arayüzü ile kendi saatini istediği gibi tasarlarsın! Dilersen sipariş verirsin aynı gün kargoya verilir! Tasarım arayüzünde kol saati içine resim ekleyebilirsin. Ayrıca istediğin yazıyı saat içine de yazabilirsin.
 Burada Her Şey Senin Eserin!
     Saatiniyarat.com sponsorluğunda düzenlediğimiz çekilişimiz ile 3 takipçim Kurban Bayramı' nda kendi tasarladığı saati ile havasına hava katacak.

Çekilişimize katılmak için aşağıdaki şartlardan istediklerinizi yerine getirebilirsiniz. 

Önemli Not: Çekilişe sadece HediyeDelisi Blog takipçileri ve HediyeDelisi Facebook sayfasını beğenenler katılabilir.

0 Response to "Saatiniyarat.com Kampanyama Beklerim..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme