Hediye Delisi "Çılgın Yaz" Kampanyası Katılım Koşulları


Yarışma Kuralları ve Katılım Şartları

Uygulamayı beğenerek yarışmaya katılmayı kabul eden tüm mecra kullanıcıları, yarışma kurallarını kabul etmiş sayılır.

Mecra
Yarışma mecrası Facebook tur ve üyelik dahil tüm işlemler Facebook üzerinden yürütülür.

Yarışmaya Katılım
Yarışmalara katılmak için uygulama sayfasındaki "Beğen" tuşuna basarak sayfayı beğenmiş olmanız gerekmektedir.

Kazanma Şartları
Bulunduğunuz mecrada listelenmiş ödülü kazanmak veya diğer hizmetlerden faydalanmak için öncelikle 6 şart mevcuttur.

a) Bulunduğunuz mecranın üyelik şartlarını kabul etmek ve uygun davranmak

b) Üyelik için doğru bilgileri vermiş olmak, yarışma sonuna kadar üyeliği iptal etmemiş olmak

c) Hileli ve aldatıcı hareketlerde bulunmamış olmak ve sahte üyelikler oluşturmamak

d) Yarışma sayfasında belirtilen katılım şartlarına uymak

e) Verilmiş olan yarışma başlığında ve bildirilen yarışma süresi dahilinde mecra kullanıcıları tarafından en fazla "beğenilen" yada “puan kazanan” olmak.

Ayrıca, Her yarışmacı, bir yarışma süresince en fazla bir hediye kazanabilir. Yarışmacılar açılan her yarışmaya tekrar katılabilirler. Adı geçen uygulama dahilinde ödül kazanan yarışmacı,
yeni bir ödül için bir sonraki yarışmada yarışamaz. Yarışıp kazansa dahi, ödülü kendisinden sonraki sırada tamamlayan yarışmacıya verilir.

Bir yarışmada birden fazla "eşit sayıda beğenilen" yarışmacı olursa, yarışmaya ilk dahil olan yarışmacı ödülü kazanır.

Her yeni yarışmada beğenilme adetleri sıfırlanır. Önceki yarışmaların "beğenilme" sayıları yeni yarışmada dikkate alınmaz.

Yarışma Tarihleri
Aksi belirtilmedikçe yarışmalar uygulamada belirtilen başlangıç tarihinde saat 00:01 de başlar ve belirtilen bitiş tarihinde saat 23:59 da sonlanır.

Kazananların Listelenmesi
Kazananlar her yarışmadan en geç 240 saat sonra http://www.kawpanya.com adresinde listelenir.

Onay Mesajı
"Kazanma şartları"nda yer alan kuralların yerine getirildiğinin tespitini takiben kazanan kişiye katılmış olduğu facebook adresi üzerinden onay mesajı atılır.

Hediye ve Hizmetlerin Teslim Şartları
Hediye ve Hizmet içeriği:
"Hediye Delisi - Çılgın Yaz " yarışmasında puanlama;

“Hediye Delisi, tüm yaz mevsiminde takipçilerini de sevindiriyor. Hediye Delisi facebook sayfamızı beğenip, uygulama sayfamıza yorum yapan ve en çok kişi tarafından yorumunun beğenilmesini sağlayan kişi Trident T2000 kazanacak. Yani ne kadar çok beğenilirsen o kadar çok puan kazanırsın. Yarışma sonunda beğenileriniz ayrı ayrı değerlendirilecektir.”

Birincilik Ödülü:
Trident T2000 Dokunmatik Cep Telefonu

· Hediyeler, kazanan kişinin kendisine kargo veya elden teslim edilir.

· Seçilen modelin üreticide ve/veya yetkili bayilerinde bulunmaması halinde aynı markanın -daha alt fiyat düzeyinde kalmamak şartıyla- benzer bir modeli hediye edilir.

Hizmet Teslim Şartları
Belirtilen model numaralı ürün dışında başka ek bir ürün hediye edilmez.

Kazanılan ödül teslim adresi İstanbul’dur. İstanbul dışındaki bir adrese teslim talebi ücreti karşılığında gerçekleştirilir ve yarışmaya katılırken yarışmacılar bu şartı peşinen kabul eder.

Hediye Delisi'nin sorumluluğu, kazanan yarışmacıyı ilan etmesi ve ürünü teslim etmesi ile son bulur. Teslim sonrasında yaşanacak ürün arızası, garanti kapsamı ve benzeri sonradan oluşacak olan durumlarda Hediye Delisi sorumluluk kabul etmez. Kazanan yarışmacı bu gibi durumlarda Hediye Delisi' ni sorumlu tutamaz, maddi veya manevi tazminat talebinde bulunamaz.

Hediye ve hizmetler, aynen, belirtildiği gibi verilir. Belirtilenlerin dışında varsa- oluşan vergi, masraf, sigorta ve diğer giderler kazanana aittir. Hediye Delisi gerekli gördüğü takdirde yarışma şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kazanılan hediye, burs ve hizmetler için nakit talep edilemez. Başka bir kişiye devredilemez.

ÜYELİK ŞARTLARI ve MECRA KULLANIM KURALLARI

Bulunduğunuz mecrada kendi iradenizle almakta olduğunuz hizmet, bir "Hediye Delisi Bloğunun" hizmetidir. Bu metin bilgi güvenliği ile ilgili sizi bilgilendirmek ve uyulması gereken kurallar ile sorumlulukları açıklamak üzere hazırlanmıştır. Hediye Delisi Blog Yazarları aşağıda "Hediye Delisi" olarak anılacaktır.

Hediye Delisi başta blog olmak üzere, kendi bünyesinde gerçekleştirdiği diğer tüm çalışmalarıyla ilgili- her türlü mecrada sunduğu hizmetlere üye olan, online davetiye alan ve kendi mecraları ve/veya diğer mecralarda düzenlediği yarışmalara katılan her kullanıcı, aşağıda yazılı şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır. Lütfen dikkatli okuyunuz!

Bu mecradan alınan her türlü ses, görüntü, yazı içeren hiçbir bilgi ve belge kar amacıyla dağıtılamaz ve/veya satılamaz.

Bulunduğunuz mecradaki bağlantılar sizi o mecradan başka bir adrese/mecraya veya Hediye Delisi ağının dışına yönlendirebilir. Hediye Delisi, bu mecranın içeriği, doğruluğu veya işleviyle ilgili olarak, hiç bir sorumluluk üstlenmez. Hediye Delisi, bağlantısını verdiği mecralarda daha sonra olabilecek herhangi bir değişiklikten sorumlu değildir. Hediye Delisi veya bu mecranın oluşturulması, üretilmesi veya iletilmesinde yer alan diğer herhangi bir üçüncü taraf bu mecraya erişim veya sitenin kullanımından doğabilecek herhangi bir doğrudan, dolaylı, arızi, tali veya cezai zarar, ziyan veya hasardan ötürü sorumlu tutulamaz.

Bu mecrada her şey olduğu gibi sunulmaktadır. Hediye Delisi veya işbirliğinde olduğu şirketlerden herhangi biri, bu mecrada yer alan herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belgenin belirli bir amaca uygunluğunu garanti etmez. Ayrıca, bu mecraya erişiminiz, kullanmanız veya bu mecradan herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge indirmeniz nedeniyle bilgisayar donanımınızda veya diğer varlıklarınızda oluşabilecek herhangi bir hasar veya bulaşabilecek bir virüsten Hediye Delisi ve işbirliğinde olduğu şirketler sorumlu tutulamaz.

İnternet aracılığıyla Hediye Delisi' ne ilettiğiniz her tür içeriğin (her tür yorum, öneri, fikir, grafik, fotoğraf, ve benzeri dahil), size veya başka herhangi bir kişiye herhangi bir ödeme yapılmaksızın, sınırsız kullanım hakkı yalnızca Hediye Delisi ve işbirliğinde olduğu şirketlerin mülkiyetine geçecektir. Ayrıca, bu tür bilgiler tarafımızca gizli tutulmak zorunda değildir.

18 yaşından küçüklerin, bu mecraya, velileri veya vasilerinden izin almaksızın girmelerinden, mecra içinde gezmelerinden yada mecraya bilgi sunmalarından Hediye Delisi ve işbirliğinde olduğu şirketler sorumlu tutulamaz.


KULLANIM KOŞULLARI VE GİZLİLİK

Kişisel bilgilerinizi paylaşmaksızın bu mecrayı dilediğiniz sıklıkta ziyaret edebilirsiniz. Mecrayı ziyaretiniz sırasında kişisel bilgileriniz tarafımızdan, sadece sizin bilginiz kapsamında temin edilir. Sizin bilginiz ile bizim tarafımızdan kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz Hediye Delisi tarafından korunur.

Adınız ve soyadınız, posta adresiniz, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, telefon ve faks numaranız, e-posta adresiniz ve benzeri bilgileriniz ancak tarafınızdan bu mecraya;

a) üye olmak istediğiniz takdirde, veya
b) bu mecrayı beğendiğinizde, veya
c) online davetiye almak istediğinizde, veya
d) yarışma ve/veya etkinliklerimize katıldığınızda, veya
e) forum sayfalarımıza yorum/cevap yazdığınız ve/veya konu başlığı açtığınızda kaydedilir.


Bilgi güvenliğinizi sağlamak amacıyla şifrelerinizi kimse ile paylaşmamanız gerekmektedir. E-posta iletişiminde söz konusu mesaj şifrelenmediği takdirde, mesajın güvenliğinin garanti altına alınamaz ve göndereceğiniz e-postaların güvenliğinden sizler sorumlusunuzdur. Bu mecradan Hediye Delisi tarafından işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu Web sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz, o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından şu an bulunduğunuz mecranın veya Hediye Delisi' nin sorumlu olmadığını belirtiriz.


GİZLİLİK
Hediye Delisi kullanıcıları, hizmet alabilmek için bazı kişisel bilgilerini ilgili mecra üzerinden direkt veya dolaylı olarak Hediye Delisi ile paylaşmaktadırlar. Hediye Delisi, kullanıcıların kişisel bilgilerini sadece belirli hizmetleri yerine getirmek, sitede kullanıcıların isteklerine göre içerik ile reklam sağlamak ve yeni hizmetlerden haberdar etmek için saklar. Hediye Delisi kullanıcılarının bu mecrada dolaşımları sırasında ziyaret edilen bölümler, tıklanan alanlar gibi özellikleri otomatik olarak kaydedebilir. Bu veriler, sadece bölümlerin, farklı alanların izlenme, takip edilme oranlarının tespiti için kullanılmaktadır. Sayfaların nereden geçerek ya da ne şekilde ziyaret edildiğini belirleyen "cookie" adlı teknolojinin kullanıldığı durumlarda aynı şekilde bu mecranın farklı alanlarının izlenme, tıklanma oranlarının belirlenmesinde istatistiki veri olarak toplanmakta olup; kişiye özel yapılan bir uygulama değildir. Bu teknoloji ile amaçlanan, kullanıcıların daha sıklıkla ziyaret ettikleri bölümlere ait içeriği, siteye ilk ziyaretinden itibaren kullanıcı için daha kolay ulaşılır kılmaktır.

Kullanıcıların Hediye Delisi oyunlarında/yarışmalarında yaptığı dereceyi kayıt etmeleri, sitede yer alan içeriklere yorum yazabilmeleri ve yarışmalarımıza katılmak üzere davetiye alabilmeleri için daha başka bilgilerini vermesi gerekebilir. Bu bilgiler Hediye Delisi tarafından saklı tutulacaktır. Alınan davetiyelerde, oyunlarda, yarışmalarda ve Hediye Delisi tarafından (gerek kendi, gerekse diğer mecralar üzerinde) sunulan diğer tüm hizmetlerde talep ediliyor ise- kullanıcıların Hediye Delisi' ne doğru ve güncel olmayan bilgi vermesi halinde ya da bilgilerin doğru ve güncelliğinden şüphe edildiğinde, Hediye Delisi' nin hizmetleri durdurma ya da sonlandırma hakkı saklıdır.

Hediye Delisi, kullanıcılara ait bilgileri aşağıda belirtilen hallerde kullanma hakkına ve/veya gerektirdiği takdirde açıklamak hakkına sahiptir:

1) Hediye Delisi tarafından düzenlenen/gerçekleştirilen/organize edilen her türlü organizasyonun/etkinliğin/yarışmanın/ürünün tanıtım, reklam, davet, ziyaret çalışmaları için aşağıdaki şekillerde kullanılır;
a) Üyenin vermiş olduğu elektronik posta adresine; elektronik posta, elektronik bülten gönderimi yaparak
b) Üyenin vermiş olduğu cep telefonu numarasına; kısa mesaj (sms), görüntülü mesaj (mms) gönderimi yaparak
c) Üyenin vermiş olduğu yazışma adresine; posta gönderimi yaparak

d) Üyenin bildirmiş olduğu diğer mecralar (facebook, twitter ve benzeri) üzerinden üyenin duvarına, sayfasına, duyuru, bilgilendirme göndererek

Ayrıca

2) Hediye Delisi' nin kendi bünyesinde kullanılmak üzere kullanıcı profillerinin belirlenmesi amacıyla,

3) Kullanıcının, Hediye Delisi' nden talep ettiği ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, temin edilmesi veya kullanıcıya sunulan servis ve araçlarla ilgili problemlerin giderilmesi amacıyla,

4) Kullanıcıya ürün ve servisler sunarken, birlikle çalıştığı (işbirliği yaptığı) firmalara, bu ürün ve servislerin sağlanmasında kullanılmak üzere,

5) Yasal soruşturmalar esnasında, mahkeme kararı gereği veya yasal prosedürler gerektirdiği takdirde,

kullanır.

SORUMLULUK
Hediye Delisi, kullanıcılarının şahsi bilgilerinin yukarıdaki şartlar çerçevesinde kullanılması sonucu meydana gelebilecek zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez. E-posta iletişimlerinde, mesaj şifrelenmediği takdirde, mesajın güvenliği garanti altına alınamaz ve gönderilecek e-postaların güvenliğinden Hediye Delisi kullanıcıları sorumludur. Hediye Delisi kullanıcıları, mecra içerisindeki içeriklerle bağlantılı görüşlerini Blog ta yayınlayabilir. Kullanıcıların ilettiği görüşlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir, sorumluluk Hediye Delisi' ne  yöneltilemez.

Hediye Delisi mecraları kullanıcıları, içeriklerde yer alan kişisel bilgiler ve kişilere ait özel hayata ilişkin bilgiler ve/veya içerikler bakımından söz konusu kişisel hak sahibi kişilerden gerekli izinleri aldıklarını, bir başkasının kişisel haklarını, gizlilik hakkını ya da yayın haklarını çiğneyen ya da başka mülkiyet hakları dahil her türlü fikri ve sınai mülkiyet hakları ile korunan içerikleri, bilgileri; sahibinden ya da hakları elinde bulundurandan, önceden yazılı izin almaksızın mecralar kapsamında kullanmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.

Hediye Delisi mecra kullanıcıları suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yerel ya da uluslararası düzeyde yasalara ters düşecek bir durum yaratan ya da teşvik eden, her tür ve şekilde iletim dâhil olmak üzere; hiçbir tür yasadışı, tehditkâr, rahatsız edici, şiddet, terör, hakaret, küfür veya iftira içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici, tehdit, taciz ve hakaret içeren, ya da ahlaka, toplum düzenine aykırı, kişi ve/veya kurumların özel hayatına, şahsiyetine vesair haklarına zarar verebilecek, içerikleri Hediye Delisi mecralarına iletmeyecek, herkese açık alanlara ya da özel mesaj alanlarına üyeleri herhangi bir şekilde rahatsız edecek mesaj veya içerik yüklemeyecek/yayınlamayacaklardır. Bu içeriklerin Hediye Delisi tarafından yayımlanması, hukuka aykırı veya 3. kişilerin haklarını ihlal eden içerikler bakımından doğabilecek sorumlulukların Hediye Delisi tarafından yüklenildiği anlamına gelemez.

Hediye Delisi, Hediye Delisi mecralarında, suç teşkil edecek bir durum yaratan ya da teşvik eden, tehditkar, hakaret ve küfür içeren, küçük düşürücü, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı, cinsiyet ve ırk ayrımcılığı yapan her tür bilgiyi ve malzemeyi, değiştirme, yayınlamayı reddetme ya da yayından kaldırma, söz konusu hareketlerde bulunduran kullanıcıların üyeliklerini dondurma ve sonlandırma hakkını saklı tutar.

Hediye Delisi mecra kullanıcıları bulundukları mecralara bir virüs veya başka bir zararlı unsur içeren hiç bir tür içerik, yazılım ya da başka herhangi bir malzeme iletemezler. Hediye Delisi mecra kullanıcıları ticari anlamda haksız rekabete yol açacak, ticari itibardan faydalanma anlamına gelebilecek davranışlardan kaçınacak, bulundukları mecrada yer alan mevcut içeriği hiçbir şekilde kopyalamayacaklardır. Hediye Delisi mecra kullanıcıları başka herhangi bir kullanıcının bu mecrayı kullanmasını ya da istediği gibi kullanmasını engellemeyeceklerdir. Yorum alanlarının başka web sitelerinin ya da ticari mal ve hizmetlerin reklam mecrası olarak kullanımı yasaktır.

HEDİYE, ÖDÜL, BURS ve diğer HİZMET KAZANMA ŞARTLARI NELERDİR?

Bulunduğunuz mecrada listelenmiş ödülü, hediye, bursu veya diğer hizmetleri kazanmak için öncelikle 5 şart mevcuttur. 1) Bulunduğunuz mecranın üyelik şartlarını kabul etmek ve uygun davranmak. 2) Üyelik için doğru bilgileri vermiş olmak. 3) Hileli ve aldatıcı hareketlerde bulunmamış olmak ve sahte üyelikler oluşturmamak. 4) Belirtilen yarışma katılım şartlarına uymak 5) Yarışmada en iyi dereceyi elde etmek.

Bu şartlara ilave olarak yarışmanın düzenlendiği mecrada yer alan ilave kural, yarışma şartları, katılım prosedürü, nasıl oynanacağı, varsa nasıl puanlandığı, yarışma süresi, ödüllerin nasıl verileceği gibi diğer tüm detaylar belirtilmekte olup, bu üyelik ve mecra kullanım şartlarının ayrılmaz bir parçasıdır.

FİKRİ VE SINAİ HAKLAR
Hediye Delisi mecralarında yayınlanan içeriklerin başlık ve spotları kullanıcıların web sitelerinde, forumlarda kaynak belirtilerek kullanılabilir, ilgili linkler verilebilir. Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, mecra içeriğindeki hizmetler Fikri ve Sınai Haklar ile ilgili yasal mevzuat gereğince korunmaktadır.

Hediye Delisi kullanıcıları mecraya yükledikleri her türlü yazı, fotoğraf, video, yazılım, bilgi, görsel, işitsel malzemelerin ve bu sayılanlar ile sınırlı olmaksızın diğer uygulamaların ve/veya bunların işlenmesi halinde işlemesi ve/veya ses kayıtları ve/veya oluşturulan her türlü tertip ve versiyonları ve/veya bunlardan elde edilen ve/veya bunlarla bağlantılı her türlü tespitler (Bundan böyle "İçerik" olarak anılacaktır.) üzerindeki tüm mülkiyet hakları ile, eser sahibi olmaktan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunundan doğan çoğaltma, yayma, işleme, işaret ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil şeklindeki mali haklarını ve/veya icracı ve/veya yapımcı olmaktan doğan bağlantılı haklarını, topluma sunuluş biçim, zaman ve yerinin belirlenmesi ve eserde herhangi bir şekilde değişiklik yapılması ve tasarımdan, markadan doğan haklarını, tasarımları tescil ettirme ve ürünlere uygulama ve diğer tüm fikri ve sınai haklarını, görüntü/ses/içerik sahiplerinin kişisel haklarını, Hediye Delisi tarafından belirlenen her türlü mecrada/platformda/ürün/malzeme/organizasyonda vs (radyo, TV, internet, sinema, doğrudan pazarlama aktiviteleri, basın toplantıları, yazılı ve görsel medya dahil olmak üzere Wap, kiosk, cep telefonu gibi elektronik ya da sayısal/dijital ortamlarda, telefon santrali ve IVR müzikleri, telefon zili tonları vs) Katma Değerli Servisler (Hücre yayını, WAP/GPRS, Mobil müzik, mobil video, çalarken dinlet, Mobil TV, Videostreaming ve diğer tüm şarkı indirme servisleri ve/veya işbu tarihten sonra gelişecek yeni nesilmobil teknolojileri) kapsamında her türlü servis, ortam, uydu, kablo diğer dijital, telli ve telsiz tüm araçlar olmak üzere ve bu sayılanlarla sınırlı olmaksızın geçerli olmak üzere ve başkalarında da devredilebilecek şekilde, herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın, Türkiye ve Dünyada kullanılmak üzere, herhangi bir bedel talep etmeksizin devrettiğini, söz konusu İçeriklerin önceden izin almaya gerek olmaksızın yayınlanmasına ve/veya kendisinin belirleyeceği üçüncü kişilerce görüntülenmesi/izlenmesine ve sözkonusu içeriklerin ve bu içeriklerle ilgili sistem kayıtlarının (içerikleri sisteme yükleme, çıkarma vb) Hediye Delisi mecraları tarafından kaydedilmesine/işlenmesine ve altyapı sağlayan firmalarla paylaşılmasına muvafakat ettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Hediye Delisi mecra kullanıcıları söz konusu içerikler üzerindeki ve içerikte yer alan herhangi bir Fikri ve Sınai hak teşkil eden unsur üzerindeki, tüm mülkiyet haklarının, çoğaltma, yayma, işleme, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim şeklindeki mali ve yapımcı ve/veya icracı olmaktan doğan bağlantılı hakların, görüntü/ses/içerik sahiplerinin kişisel haklarının, tam ve tek sahibi olduğunu, alt çalışanlardan, ilgili eser veya hak sahiplerinden ya da onların bağlı bulunduğu meslek birliklerinden FSEK in 48 ve 52nci maddelerinde düzenlenen sıhhat şartlarına uygun ve yazılı şekilde sınırsız ve herhangi bir süre kaydı olmaksızın süresiz, Türkiye de ve tüm Dünyada yukarıda sayılanlar da dahil her türlü ürün/ platform/ malzeme/ organizasyon/ mecrada vs. geçerli olmak üzere 3. kişilere de devredilebilecek biçimde devraldıklarını, izin aldıklarını, hak sahibi olduklarını, eserler dolayısı ile Meslek Birliklerine ödenmesi gerekli tüm bedellerin sorumluluğunun kendilerinde olduğunu kabul ve taahhüt ederek, bu hakların kendi uhdelerinde olduğunu, bu hakları devredebilme kabiliyet ve hukuki salahiyetinde olduklarını, bu haklar üzerinde direkt veya dolaylı olarak bir 3. şahsın hiçbir nam ve isim altında herhangi bir takyidat, mali veya manevi veya ticari bir hakkı olmadığını kabul ve taahhüt ederler.

Hediye Delisi' nin gizlilik politikalarını değiştirmesi mümkün olup Kullanım Koşulları, Güvenlik ve Gizlilik sayfalarımızın düzenli olarak kontrol edilmesini öneririz. Servislerimizden ve Hediye Delisi mecralarından yararlananlar bütün bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Hediye Delisi, yukarıda yer alan açıklamaları önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.


Üyelik İptali:

Hediye Delisi' nin kendi mecraları üzerinde bulunan üyeliklerinizi, bu mecralar üzerinden dilediğiniz an iptal edebilirsiniz. Hediye Delisi tarafından işletilmeyen, bulunduğunuz diğer mecra üzerinden vermiş olduğunuz üyeliğinizi, bulunduğunuz mecranın iptal şartları doğrultusunda iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde tarafımızda bulunan size ait kişisel bilgiler isteğiniz doğrultusunda silinecektir. Ancak üyelik iptali o güne kadar yazdığınız mesajların ve icraatlarınızın sona erdiği anlamına gelmez ve bunlardan doğacak her türlü kanuni sorumluluğunuz devam eder.

Ayrıca bulunduğunuz mecranın kendi kullanım ve üyelik şartlarına uygun olmayan; kural dışı hareket, yorum ve paylaşımlarda bulunmamaya dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu tür davranışlar bulunduğunuz mecra yöneticileri tarafından silinir, devam etmesi durumunda ise kullanıcıların sayfaya erişimi engellenir.

Hediye Delisi' nin gizlilik politikalarını değiştirmesi mümkün olup Kullanım Koşulları, Güvenlik ve Gizlilik sayfalarımızın düzenli olarak kontrol edilmesini öneririz. Servislerimizden ve Hediye Delisi mecralarından yararlananlar bütün bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Hediye Delisi, yukarıda yer alan açıklamaları önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.


Copyright © 2013 Hediye Delisi. Her hakkı saklıdır.

2 Response to "Hediye Delisi "Çılgın Yaz" Kampanyası Katılım Koşulları"

  1. Unknown says:

    hediye delisi en beğenilen yaz hikayesi ne zaman sonuçlanır

    Unknown says:

    hediye delisi çılgın yaz kampanyası ne zaman sonuçlanır

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme